سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پایان نامه | پایان نامه - فرمت دانشگاه

فرمت دانشگاه و قالب پایان نامه

دانشجویان در حال تحصیل در تمام دانشگاه ها برای گرفتن مدرک و گواهینامه ی دوره تحصیلی در مقاطع و سطوح تحصیلی متفاوت از جمله مقطع ارشد و دکتری باید پروژه تحقیقاتی یا همان پایان نامه و یا رساله ی خود را ارائه دهند که از فرمت دانشگاه مشغول به تحصیل پیروی می کند.

 

 

دانشجو پس از گذراندن دروس مختلف و کسب مهارت, برای شروع پروژه و انتخاب هدف و مسیر خود موضوعی را برگزیند و برای تکمیل و تحقق آن گام بردارد.

فرمت دانشگاه چیست؟

فرمت دانشگاه قالب بندی مخصوصی می باشد که هر دانشگاه برای  پروپوزال و پروژه های دانشگاهی خود تعریف می کند و دانشجویان نیز موظفند طبق فرمت دانشگاهخود پیش بروند و در نوع و شکل ظاهری و موارد دیگر کاملا یک شکل و هماهنگ باشند.

فرمت دانشگاه و بخش های آن

تمامی پایان نامه هایی که توسط دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی ارشد و دکتری و همچنین مقالات موجود در کتابخانه های مرکزی باید قالب و فرمت منحصربفردی داشته باشند تا بتوان از آن ها در کتابخانه های مرکزی و یا دانشگاهی بهره گرفت.

برهمین اساس برای شروع یک پروژه دانشگاهی یا مقاله ابتدا باید با نحوه نگارش و تنظیم آن آشنا شویم و سپس یک طرح کلی را بصورت مکتوب و مصور یعنی همان پروزال آماده کرده و با دریافت فرمت دانشگاه مطابقت داده و در جهت تکمیل آن گام برداریم.

همانطور که در مقالات قبلی از جمله مقاله ی انجام پایان نامه به بخش های مختلف پایان نامه اشاره کردیم, تمامی پژوهش های دانشگاهی ماهیت یکسانی دارند و تنها تفاوت آن ها نحوه چیدمان مطالب در آن می باشد که این قالب از سوی دانشگاه تعریف و مشخص شده است.

در اینجا به نکاتی از نحوه نگارش و جمع آوری پروژه ها اشاره می کنیم:

ابعاد کاغذ استفاده شده باید A4 باشد.

در تمامی صفحات فقط از یک روی کاغذ استفاده شود.( یک رو باشد. )

ترتیب قرار گرفتن عناوین در صفحه آغازین به ترتیب:  نام دانشگاه در حال تحصیل" گرایش و رشته " , " عنوان پروژه " , " استاد مربوطه " , " گرد آورنده  یا دانشجو " سال وفصل

ترتیب صفحات طبق فرمت چیده شده باشد.

رعایت فاصله های حاشیه

ثابت بودن فونت و سایز به کار رفته

رعایت فونت ها ی تاکید شده برای حروف فارسی و انگلیسی

شماره گذاری عناوین

رعایت فاصله ی خط ها ( single )

رعایت فاصله ی کلمات ( invisible space )

رعایت فاصله ی بین علائم

خلاصه ی پروژه بین 250 تا 300 کلمه باشد.

و سایر نکات نگارشی که در فرمت دانشگاه تعریف شده است.

 

نویسنده: حاجی زاده

منبع: editexperts.ir