سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پایان نامه مکانیک با موضوع کامپوزیت

پایان نامه مکانیک با موضوع کامپوزیت

در پایان نامه مکانیک  به طور خلاصه می‌توان اینطور گفت که کامپوزیتها موادی دو (یا چندجزئی) هستند که یک (و یا چند) جزء از آنها به  عنوان تقویت‌کننده در یک ماده زمینه قرار گرفته‌ است.

در پایان نامه مکانیک  و مواد با موضوع کامپوزیت، منظور از تقویت‌کننده، ماده‌ای است که موجب ارتقای هر یک از خواص ماده زمینه از  جمله استحکام، مقاومت به حرارت و ... می‌شود. عموما یک ماده کامپوزیتی با هدف اصلی دستیابی به مجموعه (ترکیب) ایده‌آلی از خواص تولید می‌شود، به طوری که کامپوزیت نهایی از تلفیق مطلوبی از خواص مواد سازنده خود برخوردار باشد.  کامپوزیتها انواع مختلفی دارند و بر اساس نوع ماده زمینه یا تقویت کننده، روش ساخت، شکل ماده تقویت‌کننده و بسیاری معیارهای دیگر طبقه‌بندی می‌شوند.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

 

 

یکی از مهمترین نوع طبقه‌بندی کامپوزیتها بر اساس ماده زمینه آنهاست که می‌تواند فلزی، پلیمری و یا سرامیکی باشد. در پایان‌نامه مکانیک و مواد با موضوع کامپوزیت، روش تحقیق می‌تواند ساخت کامپوزیتهای مختلف از طرق گوناگون (شامل روشهای لایه‌نشانی، قالبگیری تزریقی، قالبگیری فشاری، رشته‌پیچی، متالورژی پودر و ...)، شبیه‌سازی فرآیندهای مختلف از جمله آزمونهای مکانیکی (خمش، ضربه و...) و یا تلفیقی از هر دوی این روشها باشد.

 

حوزه کامپوزیت در قیاس با بسیاری از زمینه‌ها در پایان نامه مکانیک  و مواد، مبحثی نسبتا جدید محسوب می‌شود، با اینحال با توجه به  گستردگی قابلیتها و بالاخص تنوع بی‌نظیر مواد کامپوزیتی، حجم تحقیقات و توسعه انجام شده در سالهای اخیر در این زمینه بسیار درخور توجه است. همچنین شایان ذکر است که کشور ما به لحاظ طراحی، ساخت و توسعه مواد کامپوزیتی، جایگاه بسیار خوبی در سطح منطقه و حتی جهان دارد و سهم قابل توجهی از تحقیقات اخیر در حوزه کامپوزیت توسط محققین داخلی انجام شده است. 

 

 


پایان نامه مکانیک با موضوع خواص مکانیکی

پایان نامه مکانیک با موضوع خواص مکانیکی

در پایان نامه مکانیک به طور قطع می‌توان گفت که خواص مواد، سازه‌ها و سیستمهای مهندسی، مهمترین عامل موثر در عملکرد و طول عمر مورد انتظار آنهاست،‌ به طوری که افت خواص مکانیکی می‌تواند نقش تعیین کننده‌ای در تضعیف سطح عملکرد مورد انتظار از مواد یا قطعات داشته باشد.

 

                                                    

 

بنابراین درپایان نامه مکانیک، خواص مکانیکی مواد از جمله تنش تسلیم و کششی (استحکام)، شکل‌پذیری،‌ چقرمگی، خزش و بسیاری خواص دیگر به طور گسترده مورد بررسی قرار می‌گیرند.

روش تحقیق در پایان نامه مکانیک و مواد با موضوع بررسی خواص مکانیکی مواد و قطعات بسیار متنوع است و می‌تواند شامل بررسیهای  تجربی ساده، مدلسازی و شبیه‌سازی و یا تلفیق مطالعه‌ی تجربی و نظری باشد. خواص مکانیکی مواد به عنوان یکی از مهمترین خواص آنها، می‌تواند مرز میان موفقیت و شکست در یک پروژه‌ی مهندسی را تعیین کند. چرا که در نهایت، تمامی ابعاد یک پروژه‌ی مهندسی در هر زمینه‌ای به سطح عملکرد اجزای پروژه، بالاخص قطعات و مواد مورد استفاده در سیستمهای آن وابسته است.

 

در حال حاضر نرم‌افزارهای متعددی به منظور بررسی نظری خواص مکانیکی یک قطعه یا ماده‌ی مهندسی به کار می‌روند که از مهمترین آنها می‌توان به نرم‌افزار ABAQUS و ANSYS اشاره کرد. استفاده از این نرم‌افزارها در پایان‌نامه مکانیک می‌تواند قابلیت پیشبینی و تحلیل  خواص مکانیکی قطعه یا سازه‌ی مد نظر را فراهم کرده و از این طریق امکان دستیابی به خواص مطلوب را فراهم سازد. همچنین به تازگی از روش اجزای محدود به منظور بررسی دقیق خواص مکانیکی مواد و قطعات و ارتباط این خواص با عملکرد آنها تحت شرایط مختلف (بارگذاری، دما و...) استفاده می‌شود.

سفارش پایان نامه مکانیک

انجام پایان نامه مکانیک

مقاله Isi


معرفی نرم افزارهای مفید برای پایان نامه نویسی

معرفی نرم افزارهای مفید برای پایان نامه نویسی 

پایان نامه نویسی جهت دریافت درجه کارشناسی ارشد و دکتری برای تمامی دانشجویان امری ضروری به شمار می رود. نگارش پایان نامهباید براساس مجموعه ای از اصول صورت بگیرد. پایان نامه نویسی  برای برخی از دانشجویان بسیار دشوار و نیازمند اختصاص زمان زیادی است که گاهی این پایان نامه ها به علت رعایت نکردن اصول استاندارد نگارش پایان نامه رد می شوند. در این بخش به معرفی چند نرم افزار کاربردی جهت نگارش پایان نامه پرداخته می شود.

                                            

 

نرم افزارهای کاربردی برایپایان نامه نویسی 

استفاده از نرم افزارها در فرآیند پایان نامه نویسی  تا حد زیادی به افزایش سرعت و همچنین پیشرفت روند کار کمک می کند. یکی از مهم ترین نرم افزارها جهت پایان نامه نویسی نرم افزار Dropbox است. این نرم افزار با فراهم نمودن امکان ذخیره اطلاعات و نتایج حاصل از تحقیق به دانشجو کمک می کند تا در صورت مواجهه با مشکلات اطلاعات خود را از دست ندهد. استفاده ازDropbox  در نگارش پایان نامهبسیار آسان است و با تهیه نسخه پشتیبان مانع از دست دادن اطلاعات مربوط به پایان نامهمی شود. از دیگر نرم افزاهای مورد استفاده درپایان نامه می توان به Endnote اشاره کرد. Endnote نرم افزاری کاربردی برای درج منابع و مآخذ در پایان نامه است. استفاده از این نرم افزار در پایان نامه نویسی  به دانشجو کمک می کند تا بانکی اطلاعاتی از مقالات و کتاب های مورد استقاده ایجاد و ذخیره نماید و در صورت نیاز در کوتاه ترین زمان ممکن به آن ها دسترسی پیدا کند. علاوه بر موارد مذکور، استفاده از نرم افزار Wunderlist در نگارش پایان نامهبسیار مفید خواهد بود. این نرم افزار جهت یادداشت برداری و ثبت نکات و ایده ها در طی روند نگارش پایان نامه مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر ویندوز، با سیستم عامل انواع گوشی های هوشمند و تبلت ها سازگار است.

 

نگارش پایان نامه

انجام پایان نامه


کاربرد کارت امتیازی متوازن در پایان نامه مدیریت

کاربرد کارت امتیازی متوازن در  پایان ‌نامه مدیریت

 

کارت امتیازی متوازن، یکی از ابزارهای مهم در پایان ‌نامه مدیریت به منظور هماهنگ ‌سازی عملکردها و فعالیتهای یک کسب و کار و  اندازه‌گیری و ارائه بازخورد آنها برای سازمان است.

 کارت امتیازی متوازن به عنوان یک معیار یا سیستم مدیریتی شناخته می‌شود که برای اولین بار در مجموعه‌ای از مقالات به قلم دکتر رابرت کاپلان و دیوید نورتون معرفی شد. در  پایان ‌نامه مدیریت گفته می‌شود که کارت امتیازی متوازن با چهار بعد اساسی شامل یادگیری و  رشد، فرآیندهای کسب و کار، مشتریان و بعد مالی، با هدف اصلی تبدیل اهداف استراتژیک سازمان به مجموعه‌ای از عملکردهای مشخص به کار می‌رود که به طور پیوسته مورد ارزیابی و پایش قرار می‌گیرند.

 

                                               

 

در بعد یادگیری و رشد، تحلیل این دو معیار از طریق بررسی منابع آموزش و دانش انجام می‌شود تا چگونگی بهره‌مندی کارکنان از آنها جهت دستیابی به مزایا برای کسب و کار تعیین شود. در بعد دوم، فرآیندهای کسب و کار با بررسی و ارزیابی مدیریت عملکردهای مختلف (ساخت، زمان‌بندی، ضایعات و...) مد نظر قرار می‌گیرند. در بعد سوم از کارت امتیازی متوازن، تمامی مولفه‌های کسب و کار از زاویه دید مشتریان مورد بررسی قرار می‌گیرد و در بعد چهارم، موضوعات مالی از جمله فروش، مخارج و درآمدهای کسب و کار به طور دقیق تحلیل و ارزیابی می‌شوند. روش تحقیق در پایان‌نامه مدیریت با موضوع کارت امتیازی متوازن غالبا شامل پیاده‌سازی این ابزار به منظور ارزیابی عملکرد سازمان یا کسب و کار است. همچنین به تازگی از تلفیق کارت امتیازی متوازن و روشهای مختلف دیگر از جمله روشهای فازی در روش تحقیق استفاده می‌شود.

سفارش پایان نامه مدیریت

انجام پایان نامه مدیریت

مقاله Isi


روش تحقیق و انواع آن در نگارش پایان نامه

روش تحقیق و انواع آن در نگارش پایان نامه

 

روش تحقیقدر پایان نامه یا همان متدولوژی می باشد. در واقع شامل مطالعه اصول و قوانین و جستجویی است که ما را به شناخت و درک صحیح سوق می دهد. این نوع شناخت در واقع نوعی اطلاع یافتن از زوایای مختلف موضوع پایان نامه به روش واقعی است. انواع روش تحقیق شامل پژوهش های بنیادی، کاربردی، نوصیفی و اکتشافی است. که تک تک به بررسی همه آنها خواهیم پرداخت.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                   


پژوهش پایه بنیادی


یکی از انواعروش تحقیق در انجام پایان نامه پژوهش پایه‌ای است که مطالعات اولیه در زمینه های مختلف را میسر می سازد و اساس و قدم اول برای انجام «پژوهش کاربردی» می باشد،


پژوهش کاربردی


از انواع دیگر روش تحقیق، پژوهش کاربردی است که متوجه کاربرد پایان نامه در زندگی انسان‌ها می باشد. موضوع مورد مطالعه در اختیارپژوهشگر قرار دارد و به آن دسترسی کامل دارد. در مجموع پژوهش‌های کاربردی به جنبه? عملی توجه دارد وهدف آن حل مشکلات می‌باشد. پژوهش کاربردی در پایان نامه به دنبال چرایی ارتباط بین پدیده هاست. این روش مشتمل بر روشهای نرم افزار برای دستیابی به روشهای تحلیل داده برای بحث و مقایسه و حتی شبیه سازی و بهینه سازی می باشد.
مطالعه? اکتشافی
یکی دیگر از انواع روش تحقیقمطالعه‌ای مقدماتی است که این نوع مطالعه عمدتاً از طریق پژوهش های کتابخانه‌ای، مشاهده میدانی، یا مصاحبه شکل می‌گیرد. ارتباط بین پدیده ها را بررسی می کند و دلیل و ضرورت انجام این پژوهش ها به دو منظور می باشد::
1- غنای سوالات پژوهش.
2- مطالعه و تحقیق از متخصصین و کارشناسان برای آشنا شدن با منابع و تحقیقات انجام شده قبلی.
پژوهش توصیفی 
این نوع روش تحقیق در واقع ارائه یک گزارش می باشد و نوعی جمع آوری آمار و ارقام و اطلاعات در مورد موضوع پژوهش و تأکیدی بر  علت‌یابی مسئله ندارد.